Despre Noi

Povestea noastra

Povestea Castelului

Povestea “Castelul Bucuriei” a inceput dintr-o nevoie a mea ca mama. caci, In timp ce construiam pentru familie casa ce este astazi gradinita, cautam pentru copiii mei, un loc unde sa se imbine activitatile creative cu mancarea sanatoasa, unde sa invete limbi straine si sa ma ajute sa descopar care este HARUL  cu care s-au nascut fetitele mele.

Am cautat, am vizitat, am intrebat....si daca, gradinite in limba engleza sunt destule, unde sa faca  pictura, creativitate, teatru, dans, miscare, una in care sa se respecte principiile mele privind mancarea sanatoasa, chiar nu am gasit. Teodora, fetita mea cea mare este alergica la multe produse alimentare, asa ca aveam o lista de intrebari:...ce fel de faina folositi, folositi zahar, folositi ulei dublu rafinat, lapte de vaca sau de capra? Nu mai vorbesc aici despre laptele vegetal sau ouale de prepelita....deja era prea mult. Bineinteles ca se uitau la mine ciudat, de parca as fi fost de pe alta planeta.

Tot cautand, am zis...”Daca nu exista locul unde sa-mi duc eu copiii, atunci o sa-l inventez!” Inca nu se turnase fundatia....abia se faceau sapaturile casei. Am luat proiectele si am inceput sa merg la autoritati, sa vad daca pot primi avizele de functionare si daca este nevoie sa modific ceva.

Am dat peste oameni foarte speciali care au inteles nevoia mea, asa ca am intins proiectele si m-au ajutat sa le gasesc utilitatea fiecarui coltisor, caci nu este usor. Era nevoie sa luam autorizatia pentru inca un etaj si bineinteles sa facem rost de bani pentru el.
Intreg UNIVERSUL a ajutat la acest proiect de suflet. Multi oameni ne-au fost alaturi, ne-au sprijinit moral si financiar  si le multumim din toata inima. Au fost si multe piedici, dar Dumnezeu a avut grija ne-a dea putere, ne-a trimis oameni in cale pentru a ne ajuta, caci, fara familia mea si fara toti acesti oameni buni, nu ar fi existat astazi Castelul Bucuriei.

Daca ar fi sa descriu acest loc in cateva cuvinte acestea ar fi: armonie, sanatate, creativitate, bucurie, miscare, joaca, prietenie, iubire, zambete si rasete de copil.


Acest loc este exact asa cum am visat sa fie pentru copiii mei.

Este O MISIUNE DE SUFLET dedicata in primul rand copiilor si tuturor mamicilor ce gandesc si simt ca mine, care inteleg cat de important este acest START in viata, privind sanatatea si descoperirea harului dat de Dumnezeu fiecaruia dintre noi.

Mamica de 4 fetite

Mariana Balaban


Am gandit programul astfel incat, saptamanal, copiii sa aiba in program/orarul activitatilor: pictura, teatru, dans, karate, muzica, limbi straine, tocmai pentru a scoate la iveala/in evidenta talentul fiecarui copil, iar gradinita sa fie punctul de plecare catre un OM IMPLINIT si FERICIT.

Autoarea blogului www.mamadevocatie.ro
Fondator  al Castelului Bucuriei
 

Fii mereu informat de atelierele noastre


Pentru a primi informatii despre educatia copilului tau, te rugam inscriete aici!


[contact-form-7 id="26" title="Inscrie-te Acum!"]
CATERING